Kaartverkoop

Prijzen Zaterdagavondconcerten: In de voorverkoop: € 15,00 / € 12,50 (vrienden) Aan de zaal: € 18,- (nb: één tarief!). Tenzij anders vermeld in aankondiging.

Prijzen Lunchconcerten (inclusief lunch!): In de voorverkoop € 12,50 / € 10,00 (vrienden). Voor lunchconcerten zijn i.v.m. de catering de kaarten alleen in de voorverkoop verkrijgbaar !

Voorverkoop van kaarten voor activiteiten van de stichting loopt via drie vaste voorverkoopadressen.

In Oost-Souburg: De Sierspeld - Kanaalstraat 31 en Primera in de Kanaalstraat 4.

In Vlissingen: Primera in de Lange Zelke 2.

Toegangskaarten

Kaarten in de voorverkoop zullen 1 á 2 weken voor aanvang van het evenement verkrijgbaar zijn. De voorverkoop bij voorstellingen in het weekend eindigt zaterdag om ongeveer 15.00 uur en bij voorstellingen op andere dagen om ongeveer 15.00 uur op de dag van het optreden.

Voor lunchconcerten op zondag kunt u kaarten verkrijgen tot zaterdagmiddag 12:00 uur i.v.m. inkopen lunch. Kaarten zijn voor de lunchconcerten niet verkrijgbaar op zondagmorgen aan de zaal.

Als u niet in de gelegenheid bent om kaarten te kopen, kunt u ze met dit formulier bestellen. Vermeld uw naam, telefoonnummer, e-mailadres,  naam (lunch)concert en aantal kaarten. De kaarten liggen dan voor u klaar bij de ingang. U dient ze tot 15 minuten voor aanvang af te halen. Daarna gaan ze terug in de verkoop.

Vergeet niet het vakje "Ik ben geen robot" aan te vinken, anders wordt het formulier niet verzonden

Kaarten bestellen