Verhuur


De kerkzaal is geschikt voor het geven van concerten, kooruitvoeringen, lezingen, vergaderingen, presentaties, recepties en andere maatschappelijk georiënteerde activiteiten. De kerkzaal heeft een goede akoestiek en er is een vleugel aanwezig.

De verbouwing van 2007 heeft het bijzondere gebouw met een rijke historie niet alleen beter geschikt gemaakt voor de zondagse erediensten maar ook voor andere, niet-kerkelijke activiteiten. Zo wordt het gebouw niet alleen gebruikt voor rouwdiensten, maar ook voor burgerlijke huwelijken. 

Er zijn drie zalen beschikbaar: de grote kerkzaal (250 personen),  Bijgebouw "de Ark" is onderverdeeld in een grote zaal (50 personen) en kleine zaal (25 personen), de twee zalen kunnen samengevoegd worden. In beide zalen is er een keuken aanwezig met benodigde apparatuur. De kerkzaal en de zalen in de Ark hebben een uitgebreide AV installatie. Verhuur geschiedt per dagdeel: ochtend, middag en avond.
In het hele gebouw is WIFI aanwezig.

De inrichting en stoelenplan kan naar uw wens aangepast worden.
In de kerkzaal en in de kleine zalen van de Ark is ringleiding voor slechthorenden aanwezig.
De kerk beschikt over goede sanitaire voorzieningen inclusief een mindervaliden toilet.

De ontmoetingsruimte is niet alleen garderobe, maar wordt ook gebruikt bij het uitserveren van koffie, lunch e.d. bij (lunch)concerten en andere activiteiten waar catering bij komt kijken.

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving. Het NS station Vlissingen-Souburg is 700 meter van de kerk vandaan.

Wilt u de kerk huren, dan kunt u contact opnemen met de Stichting Vrienden van de Historische Kerk Souburg.
Voorzitter Adrie Duine, tel 0118 462373.
Email: info@historischekerksouburg.nl